divendres, 14 de desembre del 2012

La Bíblia vermella


La Guia Michelin és una sèrie de llibres guia publicats per Michelin per a més d'una dotzena de països.
El terme fa referència per defecte a la Guia vermella Michelin, la més antiga i coneguda de les guies d'hotels i restaurants d'Europaa, que atorga les prestigioses Estrelles Michelin.
Aquest novembre del 2012 la Guia Michelin també ha premiat amb la seva primera estrella sis restaurants: Les Magnòlies, Plans, Dos Palillos, La Lluerna, Koy Shunka i Nectari.
El Sant Pau de Carme Ruscalleda i el Celler de Can Roca, dels germans Roca, són els dos restaurants catalans que mantenen la puntuació màxima a la guia, les tres estrelles Michelin. Cap més, malgrat que n’hi ha que fa temps que surten en totes les travesses per aconseguir la tercera estrella.
En canvi, la prestigiosa guia vermella atorga la segona estrella als restaurants Enoteca i Moments, de Barcelona.
Al poble de Anglès hi ha un restaurant que es diu l’Aliança i és un dels millors restaurants de tota la província de Girona, ja que va estar premiada amb una estrella Michelin. En aquest restaurant fan cuina mediterrània  i el preu per persona és entre 30 i 70 euros.
Jo crec que està molt bé que premin els restaurants amb estrelles Michelin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada